Καθιστούμε τα τρόφιμα ασφαλή και διαθέσιμα, παντού

Η επιδημία του νέου κορωνοϊού COVID-19 είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός που μας επηρεάζει όλους, σε όποια χώρα και αν βρισκόμαστε. Κανείς μας δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν παρόμοια κατάσταση με αυτή που ζούμε τώρα. Οι σκέψεις μας είναι με εκείνους που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από αυτή την κρίση. Στο πλαίσιο αυτό, λαμβάνουμε έκτακτα μέτρα προκειμένου να συνεχίσουμε να τηρούμε την υπόσχεσή μας: να προστατεύουμε ό,τι είναι καλό.

Ο Όμιλος Tetra Laval πραγματοποιεί δωρεά ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19

Η επιδημία του κορωνοϊού COVID-19 έχει προκαλέσει επιπτώσεις άνευ προηγουµένου σε κάθε κοινωνία σε ολόκληρο τον κόσμο. Εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την ανησυχία μας προς όλους εκείνους των οποίων η ζωή επηρεάζεται. Για να στηρίξει την παγκόσμια αντιμετώπιση αυτής της κρίσης, ο Όμιλος Tetra Laval θα πραγματοποιήσει δωρεά ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ προς διάφορες εθελοντικές οργανώσεις που υποστηρίζουν τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε. * [Διαβάστε το δελτίο τύπου για τη δωρεά της Tetra Laval](https://www.tetrapak.com/about/newsarchive/tetra-laval-group-covid-19-relief-efforts)

Επαφές για περισσότερες πληροφορίες

Sumit Khatter

Αντιπρόεδρος Τμήματος Εξωτερικής Επικοινωνίας
Κινητό: +41 79 345 3873
Email: sumit.khatter@tetrapak.com