A világ vezető csomagolóanyag gyártó vállalataként elkötelezettek vagyunk, hogy munkánkkal és termékeinkkel fogyasztók millióinak tegyünk elérhetővé egészséges és biztonságos élelmiszereket világszerte. Budaörsi gyárunk munkatársai számára nemzetközi munkakörnyezetet, versenyképes javadalmazást, kimagasló béren kívüli juttatásokat és szakmai fejlődési lehetőséget kínálunk.

Nemcsak gyártóüzemünkbe, de irodai munkára is várunk jelentkezőket. Budaörsi telephelyünkön munkatársaink italos kartonokat gyártanak a legújabb technológiát képviselő korszerű és digitalizált gyártósorainkon, hogy világszínvonalú termékeket állítsanak elő. Itt található még italos kartonokat értékesítő vállalatunk is, valamint regionális HR és pénzügyi központunk.

Korszerű irodákat, nagy kantint és helyi edzőtermet is biztosítunk kollégáinkban. Budaörsre céges buszokkal segítjük a bejárást és a cafeterián kívül önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulást, valamint élet- és egészségbiztosítást nyújtunk minden dolgozónknak.

A szabadidő eltöltését támogató Tetra Pak Klub keretén belül kedvezményes programlehetőségeket kínálunk, legyen szó akár családi állatkerti belépőről, kulturális vagy sport programokról. Vállalatunk mindemellett saját edzőteremmel is rendelkezik, amely térítésmentesen használható.

Gépkezelőket keresünk!

Az elkövetkező években gyártóüzemünket jelentősen bővítjük, ezért folyamatosan keresünk gépkezelő kollégákat.

Szívesen lenne csapatunk tagja?

Vállalatunk folyamatosan fejlődik, ezért csapatunkat is bővítjük. Hosszú távú munkát és szakmai fejlődési lehetőséget kínálunk egy globális vállalatnál. Nézze meg nyitott pozícióinkat és ellenőrizze, hogy a pozíció leírásában milyen jelentkezési mód szerepel. Ha nem talál Önnek megfelelő állást, akkor is jelentkezhet hozzánk szakmai önéletrajzával a jelentkezes@tetrapak.com e-mailcímen.