A Tetra Recart® egy első, hőkezelhető karton csomagolás, ami olyan hosszan eltartható termékekhez készítettünk, melyeket eddig tradicionálisan konzervdobozba, üvegbe vagy zacskóba töltöttek. Ilyen termék a zöldség, a bab, a paradicsom, az állateledel, a leves vagy a szósz. A Tetra Recart nemcsak innovatív, de költséghatékony, környezetbarát és nagyon kényelmes is.

Biztonságos hőkezelés a dobozba töltés után

A Tetra Recart egy papíralapú csomagolás, de mégis ellenáll a hőkezelés során keletkező nagynyomású gőznek. Az különleges csomagolóanyag és az egyedülálló völgyelés és hosszhegesztés teszi lehetővé, hogy a ezek a dobozok kibírják az utólagos hőkezelési eljárást anélkül, hogy megsérülnének – pont úgy, mint a konzervek esetében.

Minden szempontból előnyös

A doboz kitűnő polcképet és reklámfelületet biztosít, és 30-40%-kal kevesebb helyet foglal a polcokon, mint a konzervdobozok. A modern csomagolás szögletes formájának köszönhetően hatékonyan szállítható, emellett 60%-kal könnyebb, mint a fémdobozok, amelyekhez képest könnyebben nyitható, kényelmesen tárolható és teljes egészében újrahasznosítható.

Barátságos csomagolás

Olyan kartont terveztünk, amivel egyszerűbb a konyhában dolgozni, csak a kezeire lesz szüksége hozzá. Tépje fel, öntse ki és hajtsa vissza a doboz tetejét, így a csomagolás igazán könnyen kezelhető és még a gyerekek kis kezei is ki tudják nyitni anélkül, hogy megsérülnének. Kiszereléseinkhez és további információkért keresse fel angol nyelvű oldalunkat a Tetra Recart csomagolásról. Budaörsön gyártott egyéb kartonjainkról itt olvashat többet.