Would you like to join us View Jobs

Vesti

DOBRE STVARI DOLAZE SA Tetra Pak® AMBALAŽOM

Tetra Pak®, vodeća svetska kompanija za proizvodnju rešenja za preradu i pakovanje prehrambenih proizvoda, u potpunosti je usmerena ka budućnosti istovremeno...

Read more

U Tetra Pak® zoni na Beogradskom festivalu cveća - Kroz igru do svesti o značaju recikliranja

Tokom proteklog vikenda, park „Manjež“ je bio domaćin VI Beogradskog festivala cveća. I ove godine, kompanija Tetra Pak® je zauzela svoje mesto na festivalu.

Read more

Edukativna kampanja kompanija Tetra Pak i Sekopak - „Reciklirajmo zajedno”

Kompanije Tetra Pak i Sekopak, u saradnji sa kompanijom PWW Leskovac i gradskim Javnim komunalnim preduzećem u Nišu, pokrenuli su akciju „Reciklirajmo zajedno”.

Read more

Novo iz kompanije Tetra Pak - Tetra Prisma® Aseptic TO je Tetra Pak INOVACIJA

Tetra Prisma® Aseptic - Nova i jedinstvena ambalaža sa 8 strana omogućuje lako i jednostavno rukovanje i sipanje a novi HeliCap™ zatvarač još lakše otvaranje.

Read more

Indeks mlečne industrije kompanije Tetra Pak za 2015. godinu: Budite inovativni i komunicirajte kako bismo revitalizovali mleko

Zaposlena generacija koja je svesna značaja zdravlja ponovo potvrđuje čvrsto uverenje u dobrobit mleka što pruža mogućnosti za rast potrošnje.

Read more

Tetra Pak ostvario rast uprkos "izazovnoj godini"

2014. godine lansiran je širok asortiman novih proizvoda za preradu i pakovanje osmišljen da podrži ambicije klijenata za održivim rastom.

Read more

We can help you with your food.