Dorim ca alimentele să fie sigure și disponibile pretutindeni

Criza COVID-19 constituie un eveniment fără precedent, care afectează comunitățile de pretutindeni. Niciunul dintre noi nu a mai experimentat vreodată o situație similară celei prin care trecem în prezent. Ne gândim la cei profund afectați.

La Tetra Pak, luăm măsuri extraordinare pentru a asigura respectarea angajamentului nostru de a proteja ceea ce este bun. În acest sens, ne-am stabilit două acțiuni prioritare:

  • ​Să protejăm oamenii: avem grijă de siguranța lor, atât de cea a angajaților, cât și de cea a clienților și a partenerilor noștri.​​ ​
  • Să protejăm alimentele: ajutăm clienții să poată aproviziona cu alimente comunitățile din întreaga lume.

Vom continua să lucrăm cu clienții, furnizorii, guvernele și autoritățile locale pentru a realiza aceste două obiective. Acest demers include măsurile de precauție luate la sediile noastre și în cadrul operațiunilor desfășurate cu clienții. Include și conlucrarea cu autoritățile locale din toată lumea, pentru a ne asigura că populația are acces la alimente nutritive si de calitate, la nivel global.

Rețeaua noastră globală de unități de producție colaborează cu furnizorii, pentru a asigura disponibilitatea continuă a ofertei complete de produse Tetra Pak către clienții noștri. Acționăm, de asemenea, în colaborare cu partenerii logistici de la nivel global pentru a asigura continuitatea livrărilor în cadrul diferitelor scenarii posibile.

Protejăm ceea ce este bun și suntem dedicați obiectivului de a face ca alimentele să fie sigure și disponibile pretutindeni. Acum, mai mult ca niciodată. Le mulțumesc angajaților, clienților și partenerilor noștri la nivel global pentru colaborarea permanentă cu noi, în scopul de a susține comunitățile în provocările cu care ne confruntăm.

Adolfo Orive - Președinte și Director general ​

Adolfo Orive

Adolfo Orive

Președinte Tetra Pak