AMBALAJUL CARE CREȘTE ÎNAPOI 

Aflați cum Tetra Recart® modelează un viitor în care mai puțin este mai mult, începând de la reducerea deșeurilor și economisirea spațiului de transport, până la punerea produsului pe raft și generarea de profituri mai bune pentru afaceri. 

Broccoli tree

Investește În Viitor

Reduceți amprenta de carbon și îmbunătățiți-vă angajamentul în continuă creștere față de un mediu mai sustenabil, cu ambalaje realizate din păduri gestionate în mod responsabil și din alte surse controlate.

mushroom

Rețeta unei afaceri de succes

Nu a fost niciodată mai ușor ca ideile despre produs să prindă viață. Datorită Centrului nostru de Dezvoltare a Produselor Alimentare, puteți beneficia de cunoștințele din industrie, expertiza de marketing și posibilitățile de dezvoltare a produselor ale unui lider global din industria alimentară, pentru a vă concretiza astfel ideile de produse.

AFLAȚI DESPRE CELE MAI RECENTE TENDINȚE ALE CONSUMATORILOR DE ALIMENTE

Explorați infograficul nostru exclusiv și descoperiți cele mai noi tendințe pe care trebui să le cunoașteți.

CREȘTEȚI OPORTUNITĂȚILE DE COMERȚ ELECTRONIC

Ambalajul Tetra Recart® este dreptunghiular, ușor și stabil. Datorită designului său inteligent, care poate economisi până la 40% din spațiul de stocare și cu o greutate mai ușoară, în comparație cu cutii de conserve și borcane de sticlă, vă puteți crește în mod considerabil eficiența de transport și logistică și puteți explora noi oportunități de afaceri. Tetra Recart® este special conceput pentru comerțul electronic și nu este de mirare că acest ambalaj revoluționar este deja îndrăgit de producătorii și consumatorii moderni.

MAXIMIZAȚI POTENȚIALUL PRODUSULUI

Evidențierea produsului pe raft este dificilă în comerțul cu amănuntul. Datorită posibilitățile sale de imprimare și a designului inteligent, Tetra Recart® vă permite să vă promovați marca și să creați un impact vizual de neegalat pe raft, maximizând în același timp eficiența spațiului de raft pentru comercianții cu amănuntul. Atrageți atenția și creați produse cu adevărat atractiv pentru consumatorii moderni.

O LUME DE AFACERI MAI BUNĂ

Cum vă poate transforma afacerea un ambalaj din carton? Indiferent dacă vă extindeți pe noi teritorii sau vă consolidați operațiunile, Tetra Recart® vă poate ajuta să deblocați potențialul inovațiilor moderne de ambalare. De la conceptualizarea produselor noi, până la informații tehnice și ajutor în campaniile de marketing, soluția noastră cuprinzătoare deschide noi orizonturi de oportunități pentru afacerea dvs.

CLIENT TESTIMONIALS

Viitorul Comerțului Online

Vedeți ce crede domnul Nuna Saraiva de la Sugal despre viitorul comerțului electronic și al conservelor și de ce a trecut la o alternativă durabilă, plină de posibilități.

O Mișcare Strategică Și Durabilă

Vedeți de ce liderul de pachete de alimente HelloFresh a ales să treacă la ambalaje din carton ecologice Tetra Recart®.

Trisant Alege Varianta Alternativă Tetra Recart®

Aflați mai multe despre modul în care Tetra Recart® și producătorul de alimente Trisant schimbă viitorul pentru ambalarea produselor din supermarket.

Kekbel Alege Tetra Recart®

Urmăriți videoclipul nostru pentru a descoperi modul în care Tetra Recart® a ajutat producătorul de ciuperci prelucrate Kekbel MAX să devină primul din acest sector care folosește ambalajul din carton.

Contactați-ne

Aflați cum vă puteți asocia cu Tetra Recart® pentru a vă îmbunătăți atracția la raft și pentru a susține un viitor durabil.

Purpose of contact

Please select purpose of contact
  • 1
  • 2
  • 3

Step 1 of 3

Contactați-ne

Summary

Purpose of contact
First name
Last name
E-mail
Country/Location
Something went wrong. Please try again.

How can I help you?

Fill in your query/message

I agree that the information I have provided will only be used in accordance with Tetra Pak's privacy policy

  • 1
  • 2
  • 3

Step 3 of 3