Tetra Laval konserni lahjoittaa 55 000€ Helsingin Yliopistolle ja Pelastakaa Lapset ry:lle COVID-19 vastaiseen työhön

Korona (COVID-19) -pandemialla on ollut ennennäkemätön vaikutus yhteisöihin ympäri maailmaa. Ajatuksemme ja huolemme koskettaa kaikkia niitä, joiden elämään se on vaikuttanut.
Tukeakseen yhteistä koronaviruksen vastaista työtä Suomessa lahjoittavat Tetra Laval yhtiöt - Tetra Pak, Sidel ja DeLaval - Helsingin Yliopiston lääketieteelliselle tiedekunnalle 35 000 € ja Pelastakaa Lapset ry:lle 20 000 € Suomessa tapahtuvaan Covid- 19 vastaiseen toimintaan.

Lahjoitusvarat tullaan käyttämään uusien diagnoosityökalujen ja COVID-19: n hoitojen kehittämiseen sekä kriisissä olevien perheiden, etenkin lasten ja nuorten, tukemiseen.

Tämä on osa Tetra Laval konsernin aiemmin ilmoittamaa 10 milj. €:n lahjoitusta koronaviruksen vastaiseen toimintaan.
Omalta osaltamme olemme erittäin sitoutuneita toimimaan elintarvikehuollon varmistamiseksi, samalla kuitenkin varmistaen omilla toimillamme työntekijöidemme ja kaikkien toimintaamme osallistuvien terveyden ja turvallisuuden.

Olemme hyvin kiitollisia työntekijöillemme, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kaikkien hellittämättömästä panoksesta näinä vaikeina aikoina, ja annamme täyden tukemme hallitukselle, teollisuudelle ja yhteisöille tämän poikkeuksellisen tilanteen ratkaisemisessa.

Tietoa Tetra Pakista

Tetra Pak on maailman johtava elintarvikkeiden prosessointi- ja pakkausratkaisuja tarjoava yhtiö. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa sekä tarjoamme turvallisia, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka päivittäin vastaavat satojen miljoonien ihmisten tarpeita yli 160

maassa. Tetra Pakilla on yli 25 000 työntekijää ympäri maailmaa. Liiketoimintamme perustuu vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Lupauksemme, "SUOJAA KAIKKEA HYVÄÄ ™", heijastaa visiotamme tehdä ruoasta turvallista ja kaikkialla saatavilla olevaa.

Lisätietoja Tetra Pakista löytyy osoitteessa www.tetrapak.com

Tietoa Sidel´stä

Sidel on johtava laite- ja palveluratkaisujen toimittaja juomien, ruoan, kodin ja henkilökohtaisen hygieniatuotteiden pakkaamiseen PET-pulloissa, tölkeistä, lasi- ja muista materiaaleissa.

Meillä on yli 40 000 pakkauslaitetta asennettuna yli 190 maahan, ja meillä on alan kokemusta lähes 170 vuoden ajalta. Fokuksemme on kehittää edistyksellisiä pakkausjärjestelmiä ja - linjatekniikkaa sekä tehdä alan innovaatioita. Yli 5 500 työntekijäämme ympäri maailmaa tarjoavat ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaittemme tarpeet ja parantavat pakkauslinjojen, tuotteiden ja yritysten suorituskykyä.

Lisätietoa Sidel`stä www.sidel.com

Tietoa DeLaval´sta

Visiomme on tehdä kestävästä ruoantuotannosta mahdollista. DeLaval on maailman johtava lypsylaitteiden ja –ratkaisujen toimittaja. Tavoitteenamme on eri innovaaltioiden kautta auttaa maidontuottajia tuottamaan enemmän vähemmällä.

DeLavalilla on noin 4500 intohimoista ammattilaista, jotka toimivat yli 100 maassa ympäri maailmaa. DeLaval on osa Tetra Laval - konsernia.

Lisää tietoa DeLaval´sta www.delaval.fi