Lastenruokaa voi nyt hankkia ympäristöystävällisessä Tetra Recart® -pahvipakkauksessa​

Muru Baby Food on ensimmäinen yritys, joka tarjoaa lastenruokaa Tetra Pakin kätevässä ja kevyessä Tetra Recart® -pakkauksessa. Vanhemmat ovat entistä tietoisempia lapsilleen syöttämistään elintarvikkeista. Tetra Recart® tarjoaa mahdollisuuden ruoan säilömiseen turvallisella ja luonnollisella tavalla. 

Siirtyminen kartonkiin pakattuihin tuotteisiin ruokakaupoissa jatkuu. Tällä kertaa vuorossa on suomalainen Muru Baby Food -lastenruokatuoteperhe. Tuotteen taustalla on tunnettu suomalaiskokki Henri Alén, jonka tavoitteena on tarjota maailman parasta lastenruokaa.

- Vuosien ajan olen haaveillut herkullisen lastenruoan valmistamisesta, koska hyvät ja monipuoliset ruokailutottumukset alkavat jo varhaislapsuudessa. Etsin varsin pitkään lastenruoalleni sopivaa pakkausratkaisua, joka säilyttäisi ruoan maukkauden ja olisi ympäristön kannalta kestävä. Jo ensimmäinen kokeilu riitti vakuuttamaan minut siitä, että Tetra Recart® oli meille sopiva pakkausvaihtoehto, kertoo Henri Alén, kokki ja Muru Baby Foodin omistaja. 

Tetra Recart® on kevyt, elintarvikkeille tarkoitettu kartonkipakkaus, joka on kestävä, helppo avata ja sulkea uudelleen. Tämän ansiosta se on kätevä pakkausratkaisu vanhemmille, joiden tarvitsee tarjota ruokaa nopeasti. Ruokakaupassa kartonkipakkauksen säilytys on tehokasta nelikulmaisen muotonsa ansiosta. Se vie 40 % vähemmän tilaa kuin lasipurkit ja tarjoaa laajan pinta-alan ulkoasun suunnitteluun, minkä ansiosta sillä voi herättää helpommin asiakkaiden huomion. Kartonkipakkauksen vahva ja kevyt rakenne sopii hyvin liikkuville vanhemmille, koska pakkaus on helppo napata mukaan ruokakaupan hyllyltä ja käyttää kotikeittiössä.

- On hienoa havaita, että pakkaukset ovat edelleen tärkeä, asiakkaiden tuotevalintoihin vaikuttava tekijä, sanoo Tetra Pakin markkinointijohtaja Berit Hoffmann, jonka mukaan uusien elintarviketuotteiden pakkaukset ovat yhä useammin valmistettu kartongista.

Kartonkipakkaukset ovat hyvä valinta ympäristön näkökulmasta katsottuna, sillä ne ovat keveitä ja niissä käytetään pääosin uusiutuvia materiaaleja fossiilisten sijaan. Kartonki lisää myös kuljetustehokkuutta vähentämällä maanteillä ajavien kuljetusautojen tarvetta ja on kierrätettävissä muiden kartonkipakkausten kanssa. Lastenruokamarkkinat jatkavat kasvuaan Euroopassa. Niiden arvon odotetaan ylittävän 8 miljardin euron rajan vuoteen 2025 mennessä . Vanhemmat hakevat yhä useammin laadukasta ja ravitsevaa lastenruokaa, jolla he voivat antaa lapselleen terveellisen alun elämään. 

Lisätietoja saat ottamalla meihin yhteyttä:

Tetra Pak: 

Berit Hoffmann, markkinointijohtaja, +45 23 21 24 16 

Berit.Hoffmann@tetrapak.com 

Muru Baby Food:  

Kirsi Juva, toimitusjohtaja, +358 40 8617928

kirsi.juva@murubaby.fi

Mats Malmström, kaupallinen johtaja, +358 50 5160951

mats.malmstrom@murubaby.fi

TIETOJA TETRA PAKISTA

Tetra Pak on maailman johtava ruoka- ja pakkausratkaisuja tarjoava yritys.  Teemme yhteistyötä asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa tarjotaksemme turvallisia, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka täyttävät päivittäin miljoonien ihmisten tarpeet yli 160 maassa ympäri maailmaa.  Me ja yli 25 000 työntekijäämme ympäri maailmaa uskomme pitkäaikaiseen ja kestävään liiketoimintaan ja kannamme vastuumme toimialamme johtajana.  Mottomme ” PROTECTS WHAT’S GOOD” ilmaisee liiketoimintafilosofiamme tehdä ruoasta turvallista ja kaikkialla saatavissa olevaa. Lisätietoja Tetra Pakista löytyy osoitteesta www.tetrapak.com

TIETOJA MURU BABY FOODISTA

Uusi Muru Baby -tuotevalikoima on saatavilla Suomen kahden suurimman ruokakauppaketjun liikkeissä (Kesko- ja S-ryhmä) maaliskuusta alkaen. Reseptit ovat kokki Henri Alénin kehittämiä. Ensimmäisen vaiheen aikana tarjolla on viisi ateriavaihtoehtoa (6–8 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille). Muru Baby -tuotteiden maut ja koostumus perustuvat monipuolisimpiin ja parhaisiin saatavilla oleviin aineksiin, samoin kuin aikuisten ruoissa. Makujen koostumus ja ravintosisältö on kehitetty vauvoille sopivaksi. Kaikki Muru Baby -ateriat ovat luomua. www.murubaby.fi​