Καθιστούμε τα τρόφιμα ασφαλή και διαθέσιμα, παντού

Η επιδημία του νέου κορωνοϊού COVID-19 είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός που μας επηρεάζει όλους, σε όποια χώρα και αν βρισκόμαστε. Κανείς μας δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά παρόμοια κατάσταση με αυτή που ζούμε τώρα. Οι σκέψεις μας είναι με εκείνους που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από αυτή την κρίση.

Υπό αυτές τις συνθήκες,  και προκειμένου να συνεχίσουμε να τηρούμε την υπόσχεση της εταιρείας να προστατεύει ό,τι είναι καλό, εφαρμόζουμε έκτακτα μέτρα τα οποία έχουν δύο βασικούς στόχους:

  • Την προστασία των ανθρώπων: Φροντίζουμε για την ασφάλεια τόσο των εργαζομένων μας όσο και των πελατών και των υπόλοιπων συνεργατών μας.
  • ​Την προστασία των τροφίμων: Βοηθάμε τους πελάτες μας να διατηρήσουν ενεργή την παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων.

Εργαζόμαστε από κοινού με πελάτες, προμηθευτές, κυβερνήσεις και τοπικές αρχές σε μια διαρκή προσπάθεια για την επίτευξη των δύο αυτών στόχων. Αυτό περιλαμβάνει την εφαρμογή έκτακτων μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας όλων, στις εγκαταστάσεις μας, καθώς και στο πλαίσιο λειτουργίας μας με τους πελάτες. Συνεργαζόμαστε επίσης με τοπικές αρχές διεθνώς, για την κινητοποίηση πόρων προκειμένου να υποστηρίξουμε τον συνεχή  εφοδιασμό  τροφίμων σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής μας και σε στενή συνεργασία με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας στον τομέα του μεταφορών κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου ο εφοδιασμός των πελατών μας με όλη τη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών μας να συνεχίζει αδιάληπτος και να ανταποκρίνεται πλήρως στις τρέχουσες ανάγκες τους.​​​

Η υπόσχεσή μας να προστατεύουμε ό,τι είναι καλό και να καθιστούμε τα τρόφιμα ασφαλή και διαθέσιμα, παντού είναι πιο επίκαιρη από ποτέ άλλοτε. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζομένους μας, στους πελάτες και στους συνεργάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο που εργάζονται ακούραστα για την αντιμετώπιση αυτή της νέας πρόκλησης και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών.

​Adolfo Orive –Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Adolfo Orive