ΆΝΟΙΞΕ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ

 

ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ TETRA PAK® ΜΕ ΜΗ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ ΚΑΠΑΚΙ

 

Η Tetra Pak δημιουργεί συσκευασίες με μη αποσπώμενα καπάκια που συμβάλλουν στη μείωση των απορριμμάτων και τη χρήση πλαστικών μιας χρήσης

 

Στηρίζοντας τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης (SUP) μέχρι το 2024, η Tetra Pak® κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο, σε συνεργασία με τους πελάτες της, προσφέρει χάρτινες συσκευασίες υγρών τροφίμων με μη αποσπώμενα καπάκια.

Το μη αποσπώμενο καπάκι συμβάλλει στη μείωση των απορριμμάτων, αφού μένει πάνω στη συσκευασία όταν απορρίπτεται στον μπλε κάδο ανακύκλωσης και δεν καταλήγει στα σκουπίδια ή στο περιβάλλον.

Είναι εύκολο στη χρήση, αρκεί να:

  • Γυρίσεις το καπάκι αριστερόστροφα και στη συνέχεια να το ανασηκώσεις
  • Αφού απολαύσεις το αγαπημένο σου προϊόν, μην ξεχάσεις να ανακυκλώσεις τη χάρτινη συσκευασία με το μη αποσπώμενο καπάκι στον μπλε κάδο, για να αποκτήσει μια νέα ζωή όπως χαρτοπετσέτες, χαρτοκιβώτια κτλ.

Μπορείτε να βρείτε τις συσκευασίες μας με μη αποσπώμενα καπάκια στα προϊόντα χυμών Amita Regular και Amita Motion της Coca-Cola Τρία Έψιλον και τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ Freelact, ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ & ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ της ΟΛΥΜΠΟΣ, των οποίων τα μη αποσπώμενα καπάκια είναι από φυτικά υλικά.