Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος για την Tetra Pak​ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου Tetra Laval όρισε από την 1η Απριλίου του 2019, νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tetra Pak τον Adolfo Orive, μετά την απόφαση του Dennis Jönsson, μέχρι πρότινος Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, να παραιτηθεί από τη θέση του μετά από 14 χρόνια και συνολικά 36 στην εταιρεία.

Ο Adolfo Orive, που μέχρι τώρα διετέλεσε Αναπληρωτής Πρόεδρος για τη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, εντάχθηκε στο δυναμικό της Tetra Pak το 1993. Πέρα από την τωρινή του θέση, έχει αναλάβει στο παρελθόν πολλές διοικητικές θέσεις στον Όμιλο, μεταξύ αυτών και η θέση του Γενικού Διευθυντή για την Κολομβία & την Ισπανία και η θέση του Αναπληρωτή Πρόεδρου για την Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη, ενώ έγινε μέλος του Global Leadership Team της Tetra Pak το 2014.

Ο κ. Orive, ο οποίος είναι 55 ετών, έχει πτυχίο στο Βιομηχανικό Σχεδιασμό από το Ibero-American University (IBERO) στο Μεξικό και MBA από το Mexico Autonomous Institute of Technology (ITAM).

 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ TETRA PAK
Η Tetra Pak είναι η κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο. Συνεργαζόμενη στενά με τους πελάτες της ανά τον κόσμο παρέχει ένα ευρύ φάσμα από πρωτοποριακά προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες βοηθώντας να είναι το φαγητό ασφαλές και διαθέσιμο παντού. Η Tetra Pak απασχολεί περισσότερους από 24.800 εργαζομένους στον κόσμο και είχε ετήσιο τζίρο για το 2017 11,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Tetra Pak διατίθενται στην ιστοσελίδα www.tetrapak.com.

 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ TETRA LAVAL
Ο Όμιλος Tetra Laval επικεντρώνεται στις τεχνολογίες για τη σωστή παραγωγή, συσκευασία και διανομή τροφίμων. Αποτελείται από τρία ανεξάρτητα groups την Tetra Pak, τη Sidel και τη DeLaval, leaders στους κλάδους που δραστηριοποιούνται. Ο Όμιλος απασχολεί 35.000 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες, ενώ το 2017 είχε τζίρο 13.9 δισεκατομμύρια ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Tetra Laval διατίθενται στην ιστοσελίδα www.tetralaval.com

 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:
Κ. Jörgen Haglind jorgen.haglind@tetralaval.com
κ. M Nicholas Bloch nicholas.bloch@tetrapak.com​​